Sunday, 26 May 2013

new sim :)

luahan hati tini at 12:29 am
Reactions: 
assalamualaikum

Hallo hallo . Ada satu story kali nie . Hermm ... Nak tau tak aku dah tak msj ngan org bnyak hari . Baek kan aku . I know who i am . Hikhik .. Maklumlah i dh dekat sngat dengan PMR . Takot sngat2 nie . Oh My God . Mampuka dpat 8A ? Insyaallah , Amin !

Haa .. nak tau tak kenapa aku tiba2 baik tak msj ngan org . Sbb org tak nk msj ngan aku . Hahha . Orang mcm aku nie sma la nk msj kn ?? Buang kedit ja . Hihik . Tu satu hal . Yang keduanya sim aku kena block disbbkan kebodohan aku sendiri . Mcm2 aku wat kat fon aku geram sbb tak dpat msj . So last skali aku tak leh msj ngan spa2 . Bahagia sngat2 tau :)  

Aku hbaq kat ayah . Alhamdulillah mati2 aku ingat ayah aku nk marah . Tapi tak pon siap tnya lagi nak beli sim yg baru ka ? Ohh .. disbbkn aku anak yg baik dengan senang hatinya ak jawab tak nak la . Hahha alasan sbb aku nak pmr tak perlu kn fon . Lagi pon xdk nk msj ngan spa2 .  Hurm tapi tiba2 aku ubah fikiran .

Cuti sekolah 2 minggu . Takkan aku terperap kat umah ni asyik tngok tv and mengadap depan komputer . Bosan la aku klau 2 minggu mcm tu . Nak jugak msj ngan org . Hahaha walaupon kenyataannya takdk spa nk msj aku . So sad kn ?? Hahah btw aku nk hbaq esok ayah aku bwk aku p beli sim baru . Tunggu la manusia2 . Aku da misi nak kacau hampa . HAHAHA . 

0 pujian buat saya:

Animated  Sparkly Love Heart
 

ORDINARY PERSON Copyright © 2012 Design by Antonia Sundrani Vinte e poucos