Thursday, 6 June 2013

who i am ??

luahan hati tini at 2:46 pm
Reactions: 
0 pujian buat saya
assalamualaikum

Senyum :) .. Try untuk senyum wlaupon hati sakit dan sedih . Hurm .. sedihlah sbb cuti dh nak habis . Mcm nie la budak2 sekolah bla cuti and nk mula balik skolah mst segan kn . Hahah .. tini jngan malas nk pmr tau . mcmna nk dpat 8A klau malasnk belajaq . That right . Kakak aku pon baru ja naik bas pagi tadi . Balik USM  la . Dya dh nk exam . Aku tengok best ja dya study . Tapi mampu ka aku study mcmna dya study ?

Now , i have to try it . Belum cuba belum tahu . Siapa sebenarnya diri kita . Kadang2 kita selalu nmpk kebolehan org lain sedangkn kita buta untk menilai kebolehan kita sendiri . Owh lupa aku nak ceta . Result exam aku terok sngat . Bersedihlah aku atas kemalasan aku tidak study betoi2 . Bergembiralah org yg dpat A bnyak dh tu . Congrate sangatlah untuk semua yg pandai2 tu kn !! Hahaha 

Oh My God ! kerja kursus aku tak siap lagi . Mcmna ni ? Takot tapi malas aku nak siapkan . Cuti dua minggu nak bukak sekolah plk baru nak buat hw . So good !! Pandai sngat anak Ruslan ni . hahah .. betoilah kata mak aku selalu buat kerja last minit .. Good girl . Oh Thank You so much . I know i'm good :P .. Nevermind  abaikan sikap aku yg agk gila ni . Selama aku sekolah menengah ni belum ada lagi kerja kursus yg aku hnntaq . Terokkn aku ! Disebabkan naik fom 3 ni cikgu hbaq kerja kursus tu penting untuk pmr , So dengan senang hatinya aku akan hantaq . Hhaha . Tak dpat aku percaya semua ni . haha .. Ok bye !!


Senyum selagi mampu :)

Animated  Sparkly Love Heart
 

ORDINARY PERSON Copyright © 2012 Design by Antonia Sundrani Vinte e poucos