Friday, 10 January 2014

"sweet 16"

luahan hati tini at 1:37 pm
Reactions: 
Assalamualaikum

Alhamdulillah...nmpk tak tajuk kt atas tu sweet 16 . Yeah !!! Haaa meh sini nak ceta pasai bufday ak tahun ni . Tak tahu mcm na nk gmbarkn tp semuanya mmg best . Tak dinafikan bufday ak dngan family mmg best la ...tp tu bgi tahun2 yg dulu . Tapi bla tarikh bufday ak jatuh pda hari sabtu and ak plak baru ja blik asrma time tu . Dengan orientasi nya ... Ok let me tell mcmna bufday ak tu . 

Disebabkan malam tu kami da orientasi asrma so kmi ada aktiviti main ja mlm tu . Tanpa sedaq smpai leat mlm semua pelajar asrama da dlm dewan . Aspura men tuju kasut tp aspuri ak xtau apa nma permainannya btw mmg best . Lepas ak penat men and kumpulan ak pon dah kalah ak dok la tngok aspura men tuju kasut .. Wah rancak sungguh depa men siap ada yg jatuh lagi .. Hahahaha .. And tanpa ak sedaq tiba2 kwn ak nyanyikan lagu hepi bufday untuk ak .. Ya allah mcm nk nangis pon ada sbb terharu . Hampir satu asrama leh tau ari tu bufday ak . Ak malu ak xnak org tau yg ari tu bufday ak,..ak ckp xyah la nyanyi org tau la .. tp lagi kuat plak depa nyanyi siap nyanyi dua kali plak tu . Oh my god !! Ak mmg x sedaq pon yg tu ialah bufday ak . Tq kpda semua yg wish kt ak hari tu . 



Walaupon bufday ak tak disambut dngan kek or bufday party maybe . Tapi ianya sngat bermakna untuk ak . Time ak 16 ak dpat rsa betapa bestnya bufday . Sbb sebelum ni kwn2 terdekat ja yg wish . Arhh .. xtahu nk ckp apa ... Sangat bermakna . Lpas pda tu aspura nyanyi untuk zul .. Herm fom 4 sma mcm ak . Ak kwn jgk la dngan dya . Haaahaha tak sangka plak bufday dya bole sma dngan ak . HAHAAHA .. Lpas tu bla dh habis men apa lagi balik tidoq la . Dah lewatkn dari hari jumaat smpai ke pagi sabtu asyik men ja . 

Herm hari sabtu malam tu acara penutupan . Perkara yg ak langsung tak jangka berlaku . Pukoi sepuluh cikgu dh suruh bersurai pergi supper . Tpi sebelum tu ckgu ada mnx susun kerusi tp biasa la ak kan malas so akn ada la men gila2 dngan nab . Tengok benda mcm tu pon bole dijadikan permainan .. Ok lpas dah habis susun kerusi time nk kluaq da org panggey nma ak and dya wish bufday kat aku .... Perkara yg mmg diluar jangkaan aku . Dua makhluk Allah yg mmg ak tak jangka bole wish kat aku .. Tq kpada anda berdua . Mmg ak tak dpat nk ceta mcm na perasaan ak time tu . Yes wish sbgai seorang kwan ! Tak lebih dari tu . Ingat jngan fikir2 lebih2 nnti sakit hati tu mcmna dh 3 tahun seksa perasaan . Remember Allah okey .. Hahaha .



Yes ! kenangan yg sukar ak lupakan . Walaupon ak tak dpat hadiah or kek or whatever la tp hanya dengan wish tu ak dh rasa hepi sngat . Sekurang-kurangnya rmai yg wish kt ak time bufday ak time ni . Haa sweet 16 sweet jgk jngan sampai pelajaran pon lupa . Hahaah kita ni Islam ikut cara Islam jngan jadi negara org putih plak ok . And the last one i just want to say tq to all of you . My Allah bless you .



0 pujian buat saya:

Animated  Sparkly Love Heart
 

ORDINARY PERSON Copyright © 2012 Design by Antonia Sundrani Vinte e poucos