Friday, 27 December 2013

Hai Dunia !!

luahan hati tini at 1:19 pm
Reactions: 
Assalamualaikum


Mulakan harimu dengan senyuman yang paling manis . Syukur alhamdulillah sbb kita masih merasa nikmatNya . Dah rasa lain sngat , lama sangat tinggai blog ni sampai rsa tak tahu nak ceta apa2 . Actually bnyak sngat story sebelom ni . Tak pa tak pa kumpulkan kembali semangat anda fatini . HAHAHAHA ... 
Haa ak nk hbaq yg ak penat sngat bertungkus lumus letak lagu dlam blog ni . Penat jgk la .. mmg la senang tapi semua lagu ak letak tak bunyi . Herm alhamdulillah setiap masalah ada penyelesaiannya . Haa ..  lpas ni nk bg elok lagi la blog .

Ak masih ada lagi tiga hari sebelom ak masok asrama . Yes ! Memang dh nk skolah pon . Dah naik fom 4 . Herm pantas sungguh masa berlalu . Rasa sedih pon ada sbb nk tinggai fom 3 . Walaupon time fom 3 pmr tp ttp hepi mcm tak dak masalah ja . Agak2 taun dpan kelas sekali atau tak dengan kwn2 . Dengan result ak yg mmg jauh beza dengan depa bole ka ak sekelas dngan depa . Tak pa wlau dimana pon kita berada klau ada usaha dan keyakinan untuk berjaya kita boleh lakukannya . 

Aku kena pandang kehadpan . Bila dh maju kehadapan baru boleh berjaya . Yang paling penting untuk berjaya ingat Allah . Cintakan Allah dahulu sebelum mencintai makhluknya . Yes perkara tu la yg ak lupa buat . Abaikan perintah Allah . Yes ! Ak tak tipu . Kadang kala lalai dengn suruhan Allah . Second dengar ckap ibu bapa . Semua org dh tahu semua ni . Mereka org yg telah lahirkan dan besarkn kita di dunia ni . 

And the last one , kena ada usaha dan keyakinan diri . Usaha dan doa . Selepas itu baru bertawakal . Remember Allah always beside you ..

0 pujian buat saya:

Animated  Sparkly Love Heart
 

ORDINARY PERSON Copyright © 2012 Design by Antonia Sundrani Vinte e poucos