Friday, 19 February 2016

Tiada guna

luahan hati tini at 12:58 pm
Reactions: 

Assalamualaikum

Okay ak dalam mood nk update blog ni sbb arr xtau nk kata apa dh . Ish klau boleh nk lpas perasaan ni dpan manusia xguna tuu . Hishh seriusly ak ckp blog ni ak bnyak ceta psai perasaan . Okay this is my blog so ikot suka ak nk tulis pasai apa , siapa , mengapa , bagaimana dan whatever laa . Ak juga ada hak untk tulis apa aja dlm blog nii pasai kehidupan ak . Ak bercerita xdk nk sebut nma sapa , siapa dya dan ak hanya mention dya sebagai manusia .

Kadang ak geram dan ak xmmpu nak lpaskan geram tuu . So ini fungsi blog ak . Bukan tujuan ak untk mnx org follow ak berjuta juta . Cukup sekadar ak nak lepas perasaan dalam blog ni . Kali rasa nk tulih tentang manusia seorang nii bernama lelaki ..

To my lovely and hensem friend ,
Thank you sbb hadir setelah lma menghilang . Seriusly setelah masok sekolah menengah dah lama tak jumpa kau datang balik cari ak . Ya mungkin hanya sebagai seorang kwn ak amat hargai . Dua tahun lalu kau msj ak sebagai kwan . Terlalu baik layanan kau berikan tak ubah seperti seorang puteri . Topup tak ada nak msj dngan kau , kau sanggop share , sanggop xtidoq 2/3 pagi sbb nak msj dngan ak . Datang sebagai seorang kawan tp setiap kata yg kau beri tak ubah seperti lelaki yg memberi harapan kepada seorang perempuan . Macam2 yang kau ucap kau ungkap sampai mampu mencairkan mna2 hati perempuan . Yaa kau bagi harapan yang tinggi . Sehingga sampai satu tahap ak yakin perasaan tuu . Dan kau kecewa kan ak apabila kau bertanya tentang ex kau yg kau sendiri tak tahu mana dya pergi . Baru ak sedar yang ak cuma tempat untk kau guna waktu kau bosan tmpat untk kau cari semula ex kau yg dh lama hilang . Mnx ak carikan no ex kau , mnx untk ak bagi fon dkt ex kau sbb nk ckp ngan msj dngan ex kau . Guna no ak sendiri msj yg mengatakan kau nak getback semula dngan ex kau . Wawww !! perasaan seorang perempuan yang diberi kata2 manis setiap malam, diberi harapan setiap kali msj dilayan tak ubah seperti puteri  hancur wktu tuu . Ak yang bodoh . Ak hanya tmpat untk kau guna ketika kau memerlukan . Kau tanya ak suka kan kau atau tidak ? Soalan apa sedangkan kau yg beri harapan kat ak . Ak bodoh ak salah menilai perasaan antara jujur atau pon mainan . Mungkin ak yang silap seratus peratus sbb percaya kan lelaki mcm kau . Ak lupa ak tak layak untk disukai mana2 laki .selama ak hidup ak hanya seorang perempuan yg menjadi org tengah antara perhubungan seorang lelaki dan perempuan . Ak salah dan ak msj mnx maaf pada kau . Mengharapkan kita bole jadi kwn biasa mcm wktu sekolah rendah tp ak silap smuanya dh berubah . Msj ak tak dilayan walaupon dari msj sebagai seorang kwn . JAdi ak sedar yang ak dah tak diperlukan ketika ini . Ak berharap ak takkan jumpa kau untk selama lamanya . Ak malu dengan diri sendiri malu sebab bodoh mempercayai mulut manis seorang lelaki .
A clear rejection is better than fake promises .

0 pujian buat saya:

Animated  Sparkly Love Heart
 

ORDINARY PERSON Copyright © 2012 Design by Antonia Sundrani Vinte e poucos