Friday, 1 March 2013

kau ilhamku :D

luahan hati tini at 2:57 pm
Reactions: 
assalamualaikum

Gud afternoon ! Hahahah .. Nak tahu tak satu benda ? Aku baru ja bangun tidoq nak dekat pukoi 12.00 tadi . Terok tak aku ? Jngan kata aku terok tau . Biasa lah tu dok asrama koi 5 pagi dh bngun . Hihik .. Terdetik hati aku untuk story tentang sorang nie . Haaa .. agaknya siapa lah . Semestinya seorang budk 
lelaki . 

Sudah sekian lama aku tak sehepi nie . Hepi aku pon kadang2 ada jgk sedihnya . Tapi bla aku nmpak ja sorang bdk laki nie , aku teros da semangat . Budak laki nie bukan sekelas dngan aku la cuma setiap kali klau aku nak masok klas mst akn lalu depan klas dya . Hahaha ... aku rasa hepi sngat bila nmpk dya . Dari takdak mood tetiba ja ada mood . Hahhah .. Dari yg aku nmpak dya baek orangnya . Maybe tak sama macam laki yg lain kot . Pada aku dya nie hormat perempuan . Itu pada pandangan la . Hati dya cuma Allah yg tahu . Sebab itulah kita tak leh menilai orng dari luarannya kerana dalamannya kita tak tahu .

 Ok dya nie tak la tinggi sngat orgnya . Time fom 1 sama tinggi dengan aku ja . Omey angat !! Hahaha . Nak tahu tak aku pernah bergaduh dengan dya sebab ketinggian . Aku kata dya pendek pada aku . Hahhah tak silap aku dya pernah marah aku smpai block aku kat fb . Dahsyat jgk budak nie . Maybe dya meluat kat aku sbb tu dya wat cm 2 . Tapi bla naik fom  3 maybe dah ok kot . 




Aku da chat ngan dya ari tu . Ya Allah best la chat ngan dya . Dya spoting la . Panjang jgk la chat aku ngan dya . Aku da tnya dya ada mkwe tak . Nnti tak pasai2 mkwe dya mai serang aku sbb tau aku chat ngan dya . Hahhah .. dya kata dya tak dak mkwe . Sbbnya dya tak pandai mengorat perempuan . Aku tnya la dy lagi habis tu takdak sukakat spa2 . Imposible la tak dak perasaan suka . Then , dya jawab klau dya suka katsapa pon dya must pendam ja . Klau pendam dya ja tahu org len tak tahu . Hahaha betoi jgk kata dya , pendam klau suka kat org . Klau luah pon buat sakit hati ja klau orng tu tak minat kat kita . Kn kn ??


suka tak bole diungkap hanya melalui bibir . But show it .

Kadang2 klau aku usha dya leh terkantoi . Ada pernah aku usha dya and dya tau aku usha dya . Ya Allah malunya aku . Best la klau tengok dya . Rasa TENANG ja . Aku pon tak tahu kenapa bla nmpk dya terlebih bersemangat . Tengok dya senyum .. Omey angat !! sukaksukasukasuka dan suka kat senyuman dya . Agak2 sapa yg dya suka ? Beruntunglah pompuan yg disukainya tu . Aku ingatkn lelaki tak pandai nak pendam rasa . Tapi bla aku kenai dya , oh mcm nie rupanya . Pendam perasaan . Klau lelaki lain mst nak mnx kapel punya . Aku rasa mcm dya tu ilham aku . Mmg la dya tak support aku . Tap dya da kata yg aku nie kawan dya . Dya anggap aku kawan lebih baek pda anggap aku musuh kay ! 

Hahaha satu lagi dya nie pemain bola sepak tau . Hahhah kuat lari pulak tu . Time merentas alam dya dapat no . Wah tengok badan lah . Badan dya kecik ja . Aku gemok lagi pada dya . Hahaha . Kenyataannya aku memag gemok kay ! Tak dpat dinafikan lagi . Aku takkan habaq siapa nma dya . Mybe org baca org dpat tahu kot . Aku tulih pasai dya bukan bermaksud aku suka gila2 kat dya . Tapi bagi aku dya laki yg bagi semangat kat aku . Hanya dengan bila aku nmpak dya teros ada semangat dlam diri aku . Tapi kadang2 kita ja yg syok tengok dya , tapi dya tak rasa apa pon . Jangan kecewa untuk kali kedua tau ! Jangan terlalu berharap dengan orag yg mungkin bukan untuk kita . Cewwah ayat aku . Buat esei fail . Klau bermadah pandai la jgk . Hahaha ..



0 pujian buat saya:

Animated  Sparkly Love Heart
 

ORDINARY PERSON Copyright © 2012 Design by Antonia Sundrani Vinte e poucos