Saturday, 26 January 2013

be strong man !

luahan hati tini at 11:15 am
Reactions: 
assalamualaikum

Nmpak tak tajuk kat atas 2 ? Haha .. be strong man ! Actually be strong girl ! Saja nak gedik letak man . Haa .. nie kata2 kwan aku kat aku . Ok ! sebanqnya kembaq aku yg kata cm 2 kat aku . Jangan slah sangka tau bukan kembaq yg real , kembaq perangai serupa (nak dekat serupa ) Back to story ->> Aku dapat dugaan yg besaq sngat ari tu . Buntu aku memikirkan . Hahaha .. Ceh x leh belah la ayat ! 

Sebenaqnya masalah tu x besaq sngat pon . Maybe boleh sakit otak ja kot kesannya . Hahaha .. Ala kembaq aku ja yg gegeh ( jngan marah tau ika ! ) Tapi tq la selalu bagi aku semangat dikala aku sedih and perlukan tempat untuk berkongsi . Ckap pasai kembaq nie tertarik plak untuk ak story about her . Toeng2 ...

Hahaha .. best la ada kembaq yg tak serupa tapi agak sama la perangai 2 . Entah sebab pa kami terpanggey diri kami nie kembaq . Haha dya nie selalu fham perasaan aku . Wlaupon kdang2 dya agak lambat untuk mengetahuinya .Tapi aku ttp akan hbaq kt dya . Kami dua kuat gossippp tau ! Jaga2 silap hari bulan kami pula yg digossipkan . Huahuahuahua .. Kadang2 klau dya nmpk ak x hepi dya mst akn tnya . " wey hang awat fatini ? cetala kat aku . awat ag x hepi ari nie . macam sedih ja . habaq la pasaipa " Haaa mcm 2 la dya ckap kt aku 
( lebih kurang la ayat dya ) . Dya tetap akn tnya aku wlaupon kadang2 aku bohong sbb pa kesedihan aku tu . Kadang2 aku cakap ak ok ja . Tapi klau mmg aku x dapt pendam sorang2 aku akn hbaq jgak kt dya . 

Hahaha best la kwan dgan dya . Sebelom ni aku tak pernah serapat nie dngan dya . Wlaupon kami satu kelas . Start fom 2 . Kami mola la rapat . Pi mana2 pon bersama . Hahaha .. Nk buat jahat pon bersma . Dan yang paling best selalu keluaq klas . Masok lam klas lambat . Hahaha itulah kerja kami dua . Tapi kami tak pernah ada kes yg terok la . Fly ka ? ponteng klas ka ? buli org ka ? Hhaha kami nakal ja . Kami tak jahat laa .. Hehehe ..
Haaa ... Satu lagi kami selalu tidoq lam klas . Best gilar ! Maybe smpai dapat mimpi pa ? Hahhaa .. Entah la . Tapi naik fom 3 nie dah berubah almaklumlah nak pmr katakan . Be strong man ! Hahaha .. lawak la bla pikiaq balik . Kelakar plak jadinya . 

Hurm .. nmpknya aku dah lari tajuk nie . Lain tajuk lain yang aku ceritakan . Bhahahaha .. Whateverlah blog aku ikut suka la nak ceta pasai apa . Tak masok exam pon ! Rasanya dah panjang lebaq ceta aku nie . Hahhaa ..
don't forget it ! Be strong man ! ;) Aku mnx maaf aku xdak  gmbaq terbaru dngan dya . So , xleh letak la . :( 

0 pujian buat saya:

Animated  Sparkly Love Heart
 

ORDINARY PERSON Copyright © 2012 Design by Antonia Sundrani Vinte e poucos